Dé nieuwe hotspot van Boxtel!

Twee vriendinnen, Wendy en Maaike, mochten op 4 Juni 2020 na lang wachten de deuren van hun wijnbar eindelijk openen! Boxtel is hiermee een nieuwe hotspot rijker: Winebar Wine & More. Een voorliefde van beide dames voor kwaliteitswijnen heeft geresulteerd in de plannen om Boxtel te voorzien van haar eerste wijnbar. En met succes!

Op de uitgebreide wijnkaart presenteren zij een ruime selectie van bijna 30 verschillende wijnen in alle variëteiten: mousserend, rosé, wit, rood en zelf bijzondere Port en Champagne! Uiteraard mag hier ook de borrelkaart niet ontbreken met daarop alles van olijven tot bitterballen en uitgebreide (!) borrelplanken.

Waar je je hier 's zomers uitstekend kunt vermaken op het zonovergoten terras op de Boxtelse markt, biedt op de koudere dagen en frisse avonden het warme interieur een prachtig alternatief. Modern ingericht en toch hartelijk.

Bij Winebar Wine & More moet niets en mag u heerlijk genieten van de ruime selectie kwaliteitswijnen die beide dames voor u geselecteerd hebben.

Winebar Wine & More