Uitdagend, prikkelend en altijd levendig! Dat is CouCou.

Tijdens de Corona-periode heeft DieTwee besloten grondig te verbouwen en aanzienlijk uit te breiden. Lange tijd bleef het nieuwe concept het diepste geheim van de Vughtse Taalstraat, maar het wachten heeft zich beloond. In Juni 2022 opende zij haar deuren onder de nieuwe naam: CouCou.

CouCou werd daarmee wellicht het meest trendy restaurant van Vught. Het bijzondere, vernieuwe interieur straalt klasse en luxe uit en biedt tegelijkertijd een warm welkom vanaf het moment dat u de drempel overstapt. De combinatie van hout en natuursteen, de luxe ogende, knusse zithoek aan het einde van de bar en de strakke, doch warme uitstraling maken CouCou een uniek restaurant.

De verfrissende menukaart draagt verder bij aan dit karakter. Afgestapt van de klassieke voor-, hoofd- en nagerechten biedt CouCou diverse bites, zowel koude als warme gerechtjes, diverse specials en bijzondere desserts. De Frans-Mediterraanse invloed komt hierbij duidelijk naar voren en de keuze om deze heerlijke gerechtjes al dan niet te delen is aan uzelf.

Smaak op niveau. Constante kwaliteit. Eerlijke ingrediënten. Sprankelende wijnen. Dat is waar CouCou voor staat. En dat alles op uitdagende, prikkelende en altijd levendige wijze!

Restaurant + Bar CouCou