twitter facebook linkedin google+
Shoppingbag 0 items: € 0,00 Bekijk|Inhoud afrekenen
BETALEN

Hoe werkt betalen via iDEAL?
U kunt betalen via iDEAL als u gebruik maakt van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank of Fortis Bank. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. U heeft uw bankpas en identificatiemethode nodig.
Kosten:
Wij berekenen geen kosten voor betaling via iDEAL.

Hoe werkt betalen met uw creditcard?
U kunt betalen met een MasterCard en Visa. U kunt uw creditcardgegevens via een beveiligde SSL-server invoeren. Dit herkent u aan de gesloten sleutel bovenaan uw scherm. Als de creditcardmaatschappij de betaling heeft goedgekeurd, versturen wij uw bestelling.
Kosten:
Wij berekenen geen extra kosten.

Hoe werkt betalen via PayPal?
Betalen via PayPal is ook mogelijk. U kunt snel en eenvoudig een gratis PayPal-rekening openen via de website van PayPal. Om te kunnen betalen, koppelt u uw bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. U hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct afgeschreven van uw bankrekening of creditcard.
Kosten:
Wij berekenen geen kosten voor betalen via PayPal.

Hoe werkt betalen met Maestro?
Een bankkaart is altijd verbonden aan een rekening. Betalen kan in Nederland of vanuit het buitenland. Betalen via Maestro gaat op dezelfde manier als internetbankieren.  U heeft uw bankpas en identificatiemethode nodig.
Kosten: 
Wij berekenen geen kosten voor betalen via Maestro.

Hoe werkt betalen binnen 8 dagen?
Met de betaling 'binnen de 8 dagen' geven wij onze klanten de mogelijkheid om reeds een bestelling te plaatsen en deze op een later tijdstip te betalen.  Deze bestelling is dus te betalen binnen de 8 dagen.  Van het moment dat de gehele betaling op The Finest Grapes rekening staat zullen we de bestelling verder afronden en versturen.  
Kosten: 
Wij berekenen geen kosten bij vooruitbetalingen.